Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

SE sijaitsee tuntemattomalla saarella, jonne ei pääse ihmiset. Saari on itse asiassa hyvinkin suuri. Saaren ilma on puhdasta ja raikasta. SEssä asuu susien lisäksi vain peuroja, karhuja, hirviä, kauriita, jäniksiä, lintuja... miltei kaikkia suomessakin luonnonvaraisina eläviä eläimiä asuu SEn saarella. SEn aika kulkee samaa tahtia mitä oikeassakin elämässä, myös vuodenaika on sama. Saari on jaettu kahtia kahden taistelevan lauman kesken:

 

Metsälauman alue

Mättäitä, pikkuisia soita, lehtimetsää, sekametsää ja eniten havupuita. Tämän lauman leiri sijaitsee keskellä lauman aluetta, metsälammella. Puita alueella on enemmän kuin mitään. Suuren Metsälammen lisäksi Metsälauman alueella on vain pieniä lampia. Maaperä on mutaista ja pehmeää useimissa paikoissa. keskeltä saarta menee Rajajoki, jota ei koskaan saa ylittää. Maahan on hyvä kaivaa luolia ja maaperässä on- ihme ja kumma- paljon arvokkaita jalokiviä. Metsälauman alueen ainoalla kalliolla on melko pienikokoinen vesiputous, mutta onhan metsässä muitakin kauniita paikkoja!

 

Vuorilauman alue

Vuorilauman alueella on hyyyyyvin paljon korkeita vuoria. Vuoret muodostavat tavallaan "aidan" rajalle, joten Metsälauma ei pysty huonolla kiipeämistaidollaan kipuamaan ylös. Myös tämä lauma aselevon aikana kunnioittaa Rajajokea, eikä täten ylitä sitä, mutta kun taistelu syntyy, ei kukaan Rajajjoesta välitä. Vuoret muodostavat "aidan" myöskin miltei koko Vuorilauman alueen ympärille, ja vuoriaidan sisäpuolella on niittyä ja jonkun verran pensaita ja lehtipuita. Vuorilauman alueella on muutama järvi, joista suurin sijaitsee aivan kallioin tuntumassa ja kallioilta menee vuoripuroja järviin. Suuren Järven tuntumassa on puiden suojaama alue, jossa on Vuorilauman leiri. Alueella sijaitsee kumman paljon marjapuskia. Kallioissa ja vuorissa on paljon luolia, joiden tuntumasta voi löytyä jalokiviä. Luolien sisällä on usein kaunista ja sisällä on usein syviä, kirkasvesisiä lampia. Aivan Vuorilauman puoliskon eteläosassa, on putous, jonka pudotus on n 250m, ainakin.

 

HUOM! Rajajokea ei saa ylittää aselevon aikana muut kuin Alfa ja vakoojat! Taistelun aikana tästä säännöstä ei välitetä.

Raapustathan viekkuun!
©2019 Suden Elämä - suntuubi.com