Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Jos ja kun liityt/aiot liittyä, sinun tarvitsee tietää roolimisen säännöt, eli autohitit, teleportit, metapelaamiset yms!

Tämän roolipelin sudet ovat täysin normaaleja.

Aseita, asusteita, erikoisia värityksiä yms susilla ei hyväksytä!

Jos lauman ylemmät virat(Vakoojat(Voi olla useampi), alfat yms.) ovat täynnä, on sutesi automaattisesti laumalainen, joita voi olla kuinka paljon tahansa.

Suden nimeksi ei kelpaa mikään Gin, Hopeanuoli, Weed tai mikään muukaan "kuuluisa" nimi.

Kun sutesi on hyväksytty, sinun täytyy käydä roolimassa suosiolla ainakin 3 kertaa vko ettet jää jälkeen ropen tapahtumissa!

Kun roolit...:

Nimi-Lauma(Aina ennen itse roolia)

"Puhe"

#Ajattelu#

Tekeminen

//Ropen ulkopuolinen asia

 

 

Selitykset susien asemista. Sen jälkeen voit Liittyä.

Vara-alfa: Alfan seuraaja, jos tuo kuolee, tuon pennut ei selviä hengissä, tai jos alfa menee "eläkkeelle". Jos Alfa lähtee matkoille, vara-alfa huolehtii laumasta. Alfaa alempiarvoisempi.

Alfa(t): Uros tai naaras, kumpi vaan voi olla lauman johtaja. Alfa voi hankkia kumppani   Alfaa pitää kunnioittaa, alfanaarasta ja alfaurosta kunnioitetaan yhtä paljon. Alfa valitsee kumppaninsa itse. Alfoja voi olla 2, riippuu hankkiiko alfa kumppanin. Alfat voivat käskeä kaikkia alempiarvoisiaan laumassa.

Vakoojat: Ottavat alfoilta vakoilutehtäviä vastaan tai voivat vakoilla itsenäisesti. Kertovat vastustajien suunnitelmista, jos on siis vain saanut niitä selville. Ainut arvo alfan lisäksi jossa saa mennä Rajajoen ylitse.

Parantaja: Voi olla kummassakin laumassa vain 1. Taitavat parantamistaidot ja tietävät yrtit ja niiden vaikutukset. Tehtävänä auttaa kaikkia vahingoittuneita lauman jäseniä.

Laumalainen: Normaali laumalainen, jolla ei ole erityistä virkaa.

Raapustathan viekkuun!
©2019 Suden Elämä - suntuubi.com