Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Viekussa saa mainostaa, antaa risuja ja ruusuja, kunhan pysyy asiallisena... Jos olet luonut hahmon, tänne kannattaa ilmoittaa, sillä niin älyän kirjautua sisään ja hyväksyä hahmon... Tänne ei saa kiroilla! Turhat spämmit yms. kielletty! Mutta raapustakaa silti ehdotuksenne ja kommenttinne viekkuun!=) Ps. Affeustakin voi pyytä, mutta vain roolipelit hyväksytään! ;)

Vieraskirja  1  2  3  4  > [ Kirjoita ]

Nimi: Cara
Kotisivut: http://kristallisudet.suntuubi.com/

26.08.2016 19:40
Kävelet yöllä metsäpolkua pitkin. Kuulet aavemaista susien ulvontaa takanasi. Hetkinen, siis edessäsi, tai siis susien ulvontaa kuuluu kaikkialla ympärilläsi. Olet menossa takaisin, kunnes tajuat, että takanasi seisoo susi. Tämä ei kuitenkaan ole vihainen, vaan katsoo sinua ystävällisesti sinisillä silmillään.

"Tervehdys ystäväiseni! Olen Lea:n Alfa, haluaisitko ottaa haasteen vastaan?" susi sanoo. Mietit hetken.

"Minkä haasteen?" kysyt. Lea:n Alfan taakse ilmestyy valkea susi. Tämän jälkeen paikalle saapuu kolmaskin. He kaikki katsovat sinua aavemaisesti.
"Liittyä meihin. Se on sinun valintasi ystäväiseni", valkea susi sanoo.

Niin! Otatko haasteen vastaan? Kristallisudet on uunituore SusiTarinaRoPe joka on juuri avannut porttinsa liittyjille. Käyppä kurkkaamassa! :3

Nimi: Sky the wolf

28.04.2015 15:46
ne jotka eivät tätä tiedä Wissi sulki paikan jo vuonna 2013 loppu puolella ja tänne ei voi sen takia liittyä. ja tiedän tämän koska wissi kertoi tämän meille silloin "susien" nimisessä ropessa joten olen pahoillani mutta paikka on suljettu.
~Sky the wolf

Nimi: Kuu

27.08.2014 19:31
Tein suden. Jee!

Nimi: Kuu
Kotisivut: http://wolfstory.suntuubi.com/

27.08.2014 19:09
Tulkaa mun ropeen, kiitos

Nimi: Eveliina Wolf

16.07.2014 17:47
Miten tänne liitytään?

Nimi: Tesshin
Kotisivut: http://metsankutsu.suntuubu.com/

09.05.2014 15:37
"Vanhat kuolevat..."

"Nuoret kasvavat..."

"Pennut syntyvät.."

"Mutta..."

"Vaarat vaanivat, joka paikassa..."

"Oletko sinä se.."

"Jonka.."

"Kohtalo on edessäpäin..."

"Se selviää, kun astut rohkeasti seikkailuun..."

Ginga ja koira roolipeli, joka on ollut akti ja Tammikuusta lähtien. Liittyjiä kaipaillaan.

Nimi: Magic

15.04.2014 17:51
Ai, paikka on io kuollut. Harmi.

Nimi: Magic

15.04.2014 17:51
Loin suden.;)

Nimi: Sky the wolf

29.01.2014 21:36
yhyhyhyhyhyyyy!! :,,,,,,,(

Nimi: Koirasusi
Kotisivut: http://nomad.suntuubi.com/

16.11.2013 12:59
»Aarnikotkan poikanen seisoi jyrkänteen reunalla. Sen jokainen lihas oli jännittynyt ja sen kynnet olivat painuneet kiven kovaa pintaa vasten. 'Älä epäröi, Kosa. Sinulle ei tapahdu mitään. Jokainen meistä on joskus ottanut ensimmäisen liitonsa.' Vanhempi aarnikotka puhui poikasen vieressä seisoen. Sen täysikasvuinen keho oli täynnä naarmuja jotka olivat tulleet elämän varrella, ja sen katse sai poikasen jännityksen laukeamaan. Täysikasvuinen aarnikotka oli kokenut ja viisas. Jos poikanen tekisi samoin kuin hän, hänelle ei tapahtuisi mitään pahaa. Ei tapahtuisi. Niin ajatellessaan poikanen otti viimeisen askeleen ihan jyrkäteen reunalle - ihan niin, että saattoi nähdä kaukana alhaalla avautuvan aromaan. Aarnikotkan pieni sydän jyskytti viisaan griipin läsnäollessakin. Nyt piti loikata... Poikanen pidätti henkeään, jännitti lihaksensa viimeiseen ponnistukseen, avasi siipensä ja lehäytti ilmaa alleen.»

Maailma on muuttunut. Ihmisiä ei enää ole, ja mantereet ovat liikkuneet meidän aikamme pakoilta. Metsät ovat laajentuneet, arot lisääntyneet ja napajäätiköt lakanneet sulamasta. Kuitenkin suurin mullistus on on uuden lajin ilmestyminen. Lajin, joka on ollut ihmistenkin aikana, mutta vain piilossa, ja se on palannut esiin. Ne nousivat maan uusiksi valtiaiksi ollessaan muiden lajien yläpuolella. Laji hallitsee lentämisen taidon, ja omaa lihansyöjien saalistuksen tärkeimmät aseet. Tämä laji on oppinut sopeutumaan erilaisiin ympäristöihin ja säätiloihin. Laji nousi ylitse muiden, sillä sillä ei ollut muita vihollisia, paitsi ehkä se pahin; oma laji itse. Aarnikotkat.

Tämä siis on Iuengtur Viator, jota voi lyhyemmin kutsua IV:ksi, Iuengturiksi tai muuten vain aarnikotkaroolipeliksi. Täällä voit luoda oman aarnikotkasi, taistella elämästä ja kuolemasta ja saalistaa ja hallita hengissäpysymisen jalon taidon - vai voitko sittenkään?
Vain lähtökohta on päätetty, mutta muun osan juonesta on ropettajien hallussa. Aarnikotkien valtakuntaan on tervetulleita kulkemaan kaikensulkaiset roolipelaajat, olipa siipiesi vahvuus minkälainen tahansa. Liity mukaan tai jos et, jätäthän muiston käynnistäsi vieraskirjaan!

Ylläpitäjät Koirasusi (KS) ja Ruska kumartavat ja saattavat sinut Iuengtur Viatorin ihmeelliseen mailmaan!

Ihana ylägrafu! Menestystä tälle ropelle, vaikkei aikani riitäkkää liittymiseen koska kahden ropen ylläpito ja muut ropet joissa olen!

Nimi: sky the wolf

07.08.2013 02:45
eiiiiiii!!!!!!

Nimi: Wissi

04.08.2013 21:14
Anteeksi epäaktiivisuuteni! Suden Elämä on tullut tiensä päähän, ja kaikki toiminta lopetetaan. Nykyään minut löytää susien.suntuubi.com:ista!

Nimi: Wolfire
Kotisivut: http://sudensulka.suntuubi.com/

17.07.2013 19:26
Hei
Voidaanko vaihtaa linkkejä? (Vastaisitko minun vieraskirjaani)

Nimi: Wolfire
Kotisivut: http://sudensulka.suntuubi.com/

17.07.2013 19:26
*Tunnet sen. Sinua tarkkaillaan. Pysähdyt kuin seinään. Et uskalla enää liikahtaakaan. Tuuli hyväilee harmahtavaa turkkiasi. Kaikkialla on aavemaisen hiljaista. Liian hiljaista. Pyyhkäiset tarkalla katseellasi jokaisen puun ja pensaan polun molemmin puolin.
Ei ketään. Nostat kuonoasi aavistuksen verran ylöspäin, ja tavoittelet vierasta hajua. Ei mitään. Samassa näet sen. Polun tukkii suurikokoinen yönmusta susi. Et ikinä voisi pärjätä sellaiselle. Se tuijottaa sinua. Se tietää. Silmät heijastavat viisautta, mutta samalla jotain muutakin. Pahuutta. Tajuat sen liian myöhään.
Toinen paljastaa veren tahrimat hampaansa. Jäykistyt paikoillesi. Jännität kaikki lihaksesi valmiina hyökkäykseen. Kurkustasi kohoaa uhkaavaa murinaa. Luimistat korvasi ja paljastat kirkkaanvalkoiset hampaasi. Musta jännittää voimansa valmiina hyppyyn. Olet peloissasi, mutta yksi asia on selvä. Et peräänny. Koskaan.*

Sudensulka on vuonna 2013 perustettu foorumipohjainen fantasiasusiroolipeli, jossa jokainen voi heittäytyä mukaan seikkailuun.

Liity mukaan, jos uskallat kohdata elämäsi suurimman seikkailun!

Nimi: ShadowKiro
Kotisivut: http://www.shadowkiro.com/vt/

11.07.2013 16:19
ValkeaaTaikaa on suomen vanhin susilla pelattava chatpohjainen fantasiaroolipeli, joka on edelleenkin pystyssä. Pelaajaltaan peli vaatii aktiivisuutta ja aikaa, sillä pelit pelataan onlinenä. Se sopii myös aloittelijoille, joita pelaaminen kaikkine kommervenkkeineen kiinnostaa. VTssä on paljon mukavia ihmisiä opastamassa ja porukkaa chatissa suunnilleen kellon ympäri. Peliseuraa löytyy aina.
Lue sivut huolellisesti läpi ennen liittymistä (roolipeliohjeita myöten), ja liity mukaan aktiiviseen joukkoomme!

Osoite: http://www.shadowkiro.com/vt/

Nimi: Ruska
Kotisivut: http://sabers.suntuubi.com/

05.07.2013 17:39
Tervehdys, kulkija!

Entisaikojen mantereen eläimet toivottavat sinnut tervetulleeksi uuteen roolipeliin nimeltä Sapelihampaiden Maa. Roolipeli perustuu neogeenisen kauden loppupuolelle jääkaudelle, yli 10 000 vuoden takaiselle Tellukselle, kotiplaneetallemme. Maa silloin näytti hyvin erilaiselta, sillä mantereet eivät olleet samanlaisia eivätkä täysin samoilla paikoilla mitä nykypäivänä ja aikakauden loppupuolella koko pohjoinen pallonpuolisko oli jään peitossa. Mantereita hallitsivat karhut, luolahyeenat, mammutit sekä muut sen ajan eläimet, mutta yksi laji nousi ylitse muiden. Sapelihammaskissat, ylväs ja vaarallinen laji, jonka jäsenet omasivat sen ajan suurimmat ja vaarallisimmat aseet; suuret terävät kulmahampaat, joiden ympärille lajin selviytyminen ja ylpeys kehkeytyi.

Tervetuloa mukaan liittymään sapelihampaiden joukkoon, ja vaikka et liityisikään (joka olisi toivottavaa, mutta ei missään nimessä pakollista!), käythän jättämässä suuren käpäläsi tassunjäljen vieraskirjaan! Pelin ikäraja on noin K​12, sillä siinä esiintyy väkivaltaa ja raakojakin taistelukohtia, jotka eivät sovi kovin nuorille.
Tähän roolipeliin ovat tervetulleita kaikenkarvaiset roolipelaajat, eikä haittaa, vaikka roolipelaamisen matkasi olisi vasta aluillaan. Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita kulkemaan yhdessä matkaamme sapelihampaiden kanssa!

♥: YP:nne Ruska

Nimi: Pyry

26.06.2013 22:04
Liityin

Nimi: Story & Shadow
Kotisivut: http://stormforest.suntuubi.com/

26.06.2013 11:28
Tervetuloa sarjakuvasivuille Storm Forestiin! Aiheena on, että liittyjät piirtävät omilla vuoroillaan sarjakuvaa. Luo oma hahmosi, ja päätä sarjakuvien avullasen tulevaisuus...

P.s. Ihana yläkuva :3

Nimi: sky

26.06.2013 00:51
wissi.loin suteni taas ja toivottavast hyväksyt sen.

Nimi: Auvra

19.06.2013 00:35
Mullakin väritykseen linkki, koska oletin, et se on helpompi kattoo siit kuvasta.

Nimi: Kealeia

19.06.2013 00:13
Laitoin muuten liittymis hakemuksen ja väritykseen on linkki, koska aika sekava selitys ;)

Nimi: Auvra

19.06.2013 00:12
Lähetin liittymis hakemuksen. Toivottavasti vastaatte pian :3

Nimi: Kealeia

18.06.2013 23:57
Pitääkö/voiko omalla sudella olla kuvaa? Jos voi niin pitääkö sen olla kuvapohja vai saako se olla realistinen kuva <--- Käyttöoikeuksilla tietysti. Olisin liittymässä, niin tuollainen tuli mieleen vain kysyä :)

Nimi: MainostajaTyyppi
Kotisivut: http://kulakoulu.suntuubi.com/

08.06.2013 20:07
Kivat sivut! Mainostaisin nyt vähän: kulakoulu.suntuubi.com:issa voit luoda hahmon joka on 11-16v tyttö tai poika, RoPettaa sillä ja vaikka ostaa PikkuMarketista lemmikki, taikka karkkia! Liity jos kiinnostaa ;P! Yp siellä on Zuzumbe

Nimi: Erika
Kotisivut: http://subetablueberry.suntuubi.com/

05.06.2013 21:55
'I don't wanna be another wave in the ocean
I am a rock, not just grain of sand
I wanna be the one you run to when you need a shoulder (That's right)
I ain't a soldier, but I'm here to take a stand
Because We Can'

Kyllä, se on totta, koska me pystymme siihen. Mutta mihin? Vastaus on helppo, elämään, olemme onnistuneet elämään tähänkin asti. Mutta entäs jos joudutkin outoon, ihmeelliseen Subeta Worldiin, paikassa jossa ei ole muita tuttavia, tuiki tuntemattomia ihmisiä, subetoja ja joitain olioita. Voiko siellä elää? No ota selvää ja lähde subetahoitola Blueberryssä kokemaan oma seikkailusi subetojen kanssa. Mitä matkalla tulee vastaan, sen voit vain sinä tietää.

Nimi: Pammee
Kotisivut: http://sudenkatse.suntuubi.com/datafiles/userfiles/Image/SK-001.jpg

01.06.2013 17:59
Hejssan!
Tulin muistamaan rakkaita affejamme pienellä kortilla, joka löytyy yllä olevasta linkistä. ;)

Ja ihanaa kesää myös Suden Elämää:n roolipelaajille. ♥

Vastaus:

Kiitoksia! Kortti on aivan ihana!

Hyvää kesää Suden Katseen roolipelaajille♥

Nimi: Silverfox

26.05.2013 14:47
Sori, joudun eroamaan. Ei aikaa, pahoittelen! :(

Vastaus:

Harmi, poistelen sutesi. :<

- Delly

Nimi: Riina
Kotisivut: http://stabileschiuma.suntuubi.com/

23.05.2013 15:52
Stabile Schiuma, 21.5.2013 perustettu "Talli Vaahto" on uudenaikainen ja monitoiminen talli. Schiumassa on tunteja, hoitotoimintaa ja yksityistoimintaa. Tallityötoimintaa löytyy myös. Stabile Schiuma on italiaa ja tarkoittaa Talli Vaahtoa. Talli Vaahdossa on viittä eri kieltä, (yleisjärjestyksessä) Suomi, Italia, Englanti, Tanska ja Islanti. Siitä talli on hiukan erikoinen. Hevosia löytyy Schiumasta 30, yksityisille on 5 karsinaa (Koska YP Riinan Lady Essi vie yhden karsinan) ja kolme sairaskarsinaa. Laitumia on kolme, ja kenttä sekä maneesi ovat käytössä 8.00-9.00, 12.00-13.00 ja 18.30-20.00. Maneesi on talvella enemmän käytössä, kesällä vähemmän ja kenttä taas päinvastoin.

Tervetuloa, valitsethan hoitsun?

Vastaus:- Delly

Nimi: E.M.
Kotisivut: http://volves.suntuubi.com/

22.05.2013 16:07
Tervetuloa!
Tämä roolipeli kertoo haltioista, ihmisistä sekä anthroista, ja tapahtuma aika sijoittuu keskiajalle! -ai et tiedä edes että mikä anthro on?! No tule ihmeessä ottamaan selvää Menneisyyden maahan! Kaikki toivottavat sinut tervetulleeksi seuraamme roolipelaamaan!

YP: Tuhkamarja

Vastaus:- Delly

Nimi: Qaz
Kotisivut: http://soulles.suntuubi.com/

20.05.2013 20:46
Tein suden! Toivottavasti se hyväksytään :D

Vastaus:

Jos kaikki vaadittava löytyy lomakkeesta. (:

- Delly

Raapustathan viekkuun!
©2019 Suden Elämä - suntuubi.com